Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

387 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
ngembangake sitik
''[[Camelus dromedarius]]''
}}
 
{{stub}}
'''Unta''' utawa '''Onta''' iku loro [[spesies]] kéwan kang ndhuweni kuku genep berkuku saka kaluwarga [[genus]] ''Camelus'' (siji [[punuk]] siji - ''Camelus dromedarius'', siji maneh uga ndhuweni punuk lara - ''Camelus bactrianus'') kang urip uga ditemukake ing tlatah kang garing lan [[gurun]] ing [[Asia]] lan [[Afrika]] Lor. Rata-rata umuré wantara 30 nganthi 50 [[taun]].
 
 
== Chatetan suku ==
{{reflist}}
 
{{rintisan}}
 
[[Kategori:Sato kéwan]]
4.454

besutan