Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

13 bèt wis ditambahake, 7 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: nl:Drank
[[ms:Minuman]]
[[nds:Drinken]]
[[nl:Drank]]
[[nn:Drikke]]
[[no:Drikke]]
3.645

besutan