Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

32 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: mr:कोलंबिया
[[ml:കൊളംബിയ]]
[[mn:Колумб]]
[[mr:कोलंबिया]]
[[mrj:Колумби]]
[[ms:Colombia]]
1.772

besutan