Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Mengubah: rue:Род (біолоґія)
[[ro:Gen (biologie)]]
[[ru:Род]]
[[rue:РідРод (біолоґія)]]
[[sah:Уус (биология)]]
[[scn:Gèniri (bioluggìa)]]
2.248

besutan