Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

14 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: war:Laser
[[uz:Lazer]]
[[vi:Laser]]
[[war:Laser]]
[[yi:לאזער]]
[[zh:激光]]
2.248

besutan