Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

19 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.5.4) (bot Menambah: koi:Кайез
[[kn:ಪಕ್ಷಿ]]
[[ko:새]]
[[koi:Кайез]]
[[ku:Çûk]]
[[kw:Edhen]]
3.733

besutan