Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

20 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.5.2) (bot Menambah: kk:Мумбаи
[[jbo:mymbais]]
[[ka:მუმბაი]]
[[kk:Мумбаи]]
[[kl:Mumbai]]
[[kn:ಮುಂಬೈ]]
3.925

besutan