Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

23 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: hi:जीनोम
[[gl:Xenoma]]
[[he:גנום]]
[[hi:जीनोम]]
[[hr:Genom]]
[[hu:Genom]]
625

besutan