Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

18 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: stq:Kolumbien
[[sq:Kolumbia]]
[[sr:Колумбија]]
[[stq:Kolumbien]]
[[su:Kolombia]]
[[sv:Colombia]]
9.872

besutan