Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

31 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
-{{inuseuntil|30 September 2011}}
{{inuseuntil|30 September 2011}}
[[Gambar:Cancerous lung.jpg|thumb|250 px|Kanker paru-paru]]
 
'''Kanker paru-paru''' iku thukulethukulé [[selsèl kanker]] kang ngluwihi wates ing sanjeroné jaringan paru.<ref name="internet1"/>
Patogenesis kanker paru-paru durung bisa dibedhek kanthi bener.<ref name="internet1"/> Ana uga kang ngarani sel mukosal bronkial kang ngalami owah-owahan metaplastik minangka tanggepan marang paparan kronis saka partikel kang kasedot lan nggawé tatu [[paru-paru]].<ref name="internet1"/>
Penyakit kanker paru-paru kalebu penyakit kanker kang mbebayani lan bisa gawe mati.<ref name="internet1"/> Kanker paru-paru bisa nyerang wong lanang apadené wong [[wadon]].<ref name="internet1"/> Yèn kabandingaké karo penyakit liyané kayata kanker [[prostat]], kanker [[usus]], lan kanker [[payudara]], penyakit kanker paru-paru luwih cepet ngalami peningkatan.<ref name="internet1"/>
78.624

besutan