Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

14 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (bot Mengubah: tl:Tokyo
[[th:โตเกียว]]
[[tk:Tokio]]
[[tl:Prepektura ng Tokyo]]
[[tpi:Tokyo]]
[[tr:Tokyo]]
40.672

besutan