Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

18 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: zh-yue:激光
[[yi:לאזער]]
[[zh:激光]]
[[zh-yue:激光]]
35.118

besutan