Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

32 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: th:การศึกษา
[[te:విద్య]]
[[tg:Маориф]]
[[th:การศึกษา]]
[[ti:ትምህርቲ]]
[[tl:Edukasyon]]
35.118

besutan