Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ki:Armenia
[[kaa:Armeniya]]
[[kg:Armenia]]
[[ki:Armenia]]
[[kk:Армения]]
[[kn:ಆರ್ಮೇನಿಯ]]
9.872

besutan