Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: vls:Kosovo
[[vep:Kosovo]]
[[vi:Kosovo]]
[[vls:Kosovo]]
[[war:Kosovo]]
[[wuu:科索沃]]
35.118

besutan