Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

27 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
Nyunting ejaan
'''Kolonialisme''' yaiku [[pangembangan]] kekuasaan ing negara,. kekuasaanKekuasaan iki ana loro yaiku menungsomenungsa [[lan wilayah]],. singSing ndukung kolonialisme duwe pendapat yoikuyaiku hukum kolonial gawe untung negoronegara sing dikolonialikedikolonialekake ambikanthi ngembangkengembangake infrastruktur ekonomi lan politik sing dibutuhake kanggo majukake lan demokrasi. Dhèwèké ngrujuakengrujuaké ing sisa koloni, koyokkaya Amerika[[Amérika Serikat]], [[Australia]], [[Selandia Baru]], [[Hong Kong]], lan [[Singapura]] dadi tuladha sukses sakwise kolonialisme.
 
[[Kategori:Sosiologi]]