Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

244 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Kolonialisme''' yaiku pangembangan kekuasaan ing negara.<ref name="internet 1">{{id}}[http://www.republika.co.id/berita/dunia-islam/islam-mancanegara/12/05/25/m4kucz-islamofobia-bentuk-kolonialisme-as-dan-sekutu:Pengertian Kolonialisme](diunduh pada hari Selasa tanggal 5 Juni 2012 pukul 15.33)</ref> Kekuasaan iki ana loro yaiku menungsa lan wilayah. Sing ndukung kolonialisme duwé panyaruwé yaiku hukum kolonial gawé untung negara sing dikolonialèkaké kanthi ngembangaké infrastruktur ékonomi lan politik sing dibutuhaké kanggo majukaké, lan demokrasi.<ref name="internet 12">{{id}}[http://www.freewebs.com/rinanditya/konsepkolonialismedkk.htm freewebs.com:Kolonialisme](diunduh pada hari Selasa tanggal 5 Juni 2012 pukul 15.33)</ref> Dhèwèké ngrujuaké ing sisa koloni, kaya [[Amérika Serikat]], [[Australia]], [[Selandia Baru]], [[Hong Kong]], lan [[Singapura]] dadi tuladha suksès sakwisé kolonialismé.<ref name="internet 12"/>
 
[[Kategori:Sosiologi]]