Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

236 bèt wis ditambahake, 7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
'''Abu Bakar''' ({{lang-ar|أبو بكر الصديق}}, ''Abu Bakr ash-Shiddiq'') (lair: [[572]] - séda: [[23 Agustus]] [[634]]/21 Jumadil Akhir 13 H) klebu salah sawijining wong-wong pisanan sing mlebu [[Islam]]. Sawisé [[Muhammad|Nabi Muhammad]] séda, Abu Bakar diangkat dadi [[khalifah]] Islam pisanan ing antara tahun [[632]] tekan [[634]] [[Masèhi|M]]. Panjenengané lair kanthi asma '''Abdullah bin Abi Quhafah.''' Abu Bakar klebu [[Khulafaur Rasyidin]] utawa ''khalifah sing antuk pituntun''.
 
{{kotak mulai}}
{{s-bef|before=ora ana}}
{{s-ttl|title=[[Khulafaur Rasyidin]]<br /> ([[632]]–[[634]])}}
{{s-aft|after=[[Umar bin Khattab]]}}
{{kotak selesai}}
 
{{Sahabat nabi}}
{{Dhaptar kang Agung}}
 
[[kategori:Khulafaur Rasyidin]]