Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

18 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
bot Menambah: yi:מדינה
[[wo:Réew]]
[[xmf:სახენწჷფო]]
[[yi:מדינה]]
[[zea:Land]]
[[zh:國 (政治)]]
32.744

besutan