Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

23 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
bot Menambah: iu:ᐃᒥᐊᓗᒃ
[[is:Drykkur]]
[[it:Bevanda]]
[[iu:ᐃᒥᐊᓗᒃ]]
[[ja:飲料]]
[[jbo:selpinxe]]
32.744

besutan