Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

24 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (bot Menambah: xmf:ტოკიო
[[war:Tokyo]]
[[wuu:东京都]]
[[xmf:ტოკიო]]
[[yi:טאקיא]]
[[yo:Tokyo]]
37.345

besutan