Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: tk:Oman
[[tg:Оман]]
[[th:ประเทศโอมาน]]
[[tk:Oman]]
[[tl:Oman]]
[[tr:Umman]]
3.733

besutan