Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

27 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: xmf:მუმბაი
[[war:Mumbai]]
[[wuu:孟买]]
[[xmf:მუმბაი]]
[[yi:מומביי]]
[[yo:Mumbai]]
2.031

besutan