Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: cdo:Yue Nam
[[ca:Vietnam]]
[[cbk-zam:Vietnam]]
[[cdo:Yue Nam]]
[[ce:Вьетнам]]
[[ceb:Vietnam]]
9.872

besutan