Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  7 taun kepungkur
ngowahi
Sirup wujudé kenthel.<ref name="internet3"/> Nalika ngombé sirup kudu dicampur karo banyu.<ref name="internet3"/> Sirup umumé diombé karo [[ès watu]], ananging sirup uga kena diombé karo banyu anget.<ref name="internet3"/> Sirup digawé kanthi manéka rasa. Biyasané rasa [[woh]]-wohan kayata [[jeruk]], [[stroberi]], [[klapa]], [[pandhan]], [[apel]], [[bléwah]], [[kiwi]], [[térong landa]], [[dlima]], [[arbey]].<ref name="internet3"/> Saliyané iku sirup uga ana kang digawé saka campuran rasa woh-wohan mau kayata jeruk karo bléwah, klapa-pandhan.<ref name="internet3"/>
 
Sirup biyasané diwadhahi [[gendul]] lan didol ing [[toko]]-toko.<ref name="internet3"/> Ana uga obarobat sirup, obat iki banjur digawé sirup dhéwé kanthi digodhog karo gula lan banyu.<ref name="internet3"/> Sirup kang didol biyasané nduwèni mèrek.<ref name="internet3"/> Mèrek-mèrek sirup ing [[Indonésia]] kayata [[Sirup ABC]], [[Sirup Marjan]], [[Indofood]] lan liya-liyané. <ref name="internet3"/> Saliyané iku sirup uga ana kang wis diwadhahi ing gelas-gelas lan didol kanthi di ''press'' tutupé.<ref name="internet3"/>
 
==Cathetan sikil==