Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

8 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{Taxobox_end}}
 
'''Krambil''' utawa '''klapa''' iku sawijining [[tanduran]] saka kulawarga ''[[Arecaceae]]''. [[Wit]] iki siji-sijining spésiés ing genus ''Cocos'', lan wité bisa nganti [[30]] [[mèter]] dhuwuré. [[Krambil]] utawa [[klapa]] uga ngarané wohé wit iki sing kulité atos lan dagingé awerna [[putih]]. [[Wit]] [[krambil]] kalebu tanduran saka daerah [[tropis]], bisa tuwuh kanthi apik ing daerah pesisir senajan uga bisa urip ing daerah nggunung kang dhuwure [[1000]] saka segara nanging asile kurang apik.
 
[[Kembang]] klapa arané [["manggar"]].<ref name="internet5"/>
 
 
Saliyané iku [[wit]] [[klapa]] kang aran [[glugu]] uga dienggo dadi bahan [[bangunan]] sing cukup apik.<ref name="internet5"/>Kayu wit klapa diarani [["glugu"]] ing [[Tanah Jawa]].<ref name="internet5"/>
 
== Arane Perangan wit klapa ==