Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

36 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (bot Menambah: lez:Магьатма Ганди
[[lad:Mohandas Gandhi]]
[[lb:Mohandas Karamchand Gandhi]]
[[lez:Магьатма Ганди]]
[[lmo:Mahatma Gandhi]]
[[ln:Mohandas Gandhi]]