Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

32 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (bot Menambah: am:ሩተርፎርዲየም
[[Kategori:Èlemèn sintètis]]
 
[[am:ሩተርፎርዲየም]]
[[an:Rutherfordio]]
[[ar:رذرفورديوم]]