Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

4 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowah tl:Arabyang Saudita dadi tl:Saudi Arabia
[[th:ประเทศซาอุดีอาระเบีย]]
[[tk:Saud Arabystany]]
[[tl:ArabyangSaudi SauditaArabia]]
[[tr:Suudi Arabistan]]
[[tt:Согуд Гарәбстаны]]
3.832

besutan