Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

12 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nyingkiraké mt:2012
[[mr:इ.स. २०१२]]
[[ms:2012]]
[[mt:2012]]
[[mzn:۲۰۱۲ (میلادی)]]
[[na:2012]]
527

besutan