Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
Bot: Ngowahi tl:Biyetnamtl:Vietnam
[[th:ประเทศเวียดนาม]]
[[tk:Wýetnam]]
[[tl:BiyetnamVietnam]]
[[tpi:Vietnam]]
[[tr:Vietnam]]
32.744

besutan