Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

16 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
footnotes=
}}
'''Krajaan Hasyimiyah Yordania''', biasané disebut '''Yordania''' ([[basa Arab]]: أردنّ, [[alih aksara]]: ''ʼUrdunn''), kuwi sawijining [[negara]] ing [[Timur Tengah]] kang wewatesan karo [[Suriah]] ing sisih [[lor]], [[Arab Saudi]] ing [[wétan]] lan [[kidul]], [[Irak]] ing wétan-lor, sarta [[Israel]] lan ''[[Gisik Kulon|Tepi Barat]]'' ing sisih kulon. Yordania nrima arus pangungsi [[Palestina]] jroning luwih saka [[telung dasawarsa]], andadèkaké minangka salah siji penampung pengungsi paling gedhé ing donya. Negara kang ora pati sugih bahan tambang iki ngimpor [[lenga patra]] saka negara-negara tanggané.
 
== Delengen uga ==