Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

4 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Jeruk keprok]] bisa dadi ombénan kang seger banget.<ref name="internet1"/> Jeruk keprok bisa digawé [[jus]] lan [[wedang]] [[jeruk]]. Ora mung [[seger]], nanging [[jeruk keprok]] uga bisa kanggo nyegah serangan [[jantung]] kang mbebayani.<ref name="internet1"/>
 
Salah sijining penelitian kang jenenge [[Daily Mail]] njléntréhaké yen woh jeruk [[keprok]] utawa ''Citrus reticulata'' uga bisa ncegah penyakit liyané, kayata [[diabétes]], [[stroke]] lan kanggo penderita [[obésitas]]. Jeruk [[keprok]] uga bisa nglunturaké [[lemak]].<ref name="internet1"/>
Jeruk keprok ngandhut [[nobiletin]], yaiku [[pigmén]] utawa [[zat warna]] kang ditemokaké ing [[kulit]] [[jeruk keprok]].<ref name="internet1"/> Jeruk iki uga nduweni [[tangeritin]], yaiku [[senyawa]] [[antikanker]].<ref name="internet1"/>
[[Tangeritin]] kalebu [[senyawa]] [[methoxyflavone]] kang nduwé poténsi agén [[antikanker]].<ref name="internet1"/>