Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

114 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
*Wayang Bayen/putran
===Wayang Dhudahan===
Wayang dhudahan yaiku wayang kang ora melu disimping nanging mung disimpen ana sajroning kotak. BiasanaBiasane wayang dhudahan kuwi klebu wayang sing kerap dilakokake dening Ki Dhalang. Contone wayang dhudahan :
1. Dhudahan Kurawa
* Patih Sengkuni
* Cangik
5. Dhudahan Prajurit
* Patih Udawa
* Druwajaya
* Pragota
* Prabawa
* Patih Tuhayata
* Patih Saragupita
* Ampyak/Prampogan
* Demang Sarapadha/Cekruktuna
* Wadyabala Buta Pringgodani (Kalabendana, Brajakalpa, lsp)
* Wadyabala Buta Ngalengka
* Wadyabala Buta Kajiman/Bajulbarat
Panganggo anonim