Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

329 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
4. Dhudahan Keparak
* Keparak/Emban kembar
* Putri Dhomas
* Limbuk
* Cangik
* Patih Tuhayata
* Patih Saragupita
* Patih Sabrangan
* Ampyak/Prampogan
* Demang Sarapadha/Cekruktuna
* Wadyabala Buta Pringgodani (Kalabendana, Brajakalpa, lsp)
* Wadyabala Buta Ngalengka (Anggisrana, lsp)
* Wadyabala Buta Kajiman/Bajulbarat
* Maneka warna wewujudan Jim
* Kapi Menda
* Kapi Rawun
* Kapi Saraba
7. Dhudahan Sato Kewan
* Gajah(Liman/Dwipangga/Matengga.)
* Banteng (Andhaka)
* Macam (Simo/Sardhula)
* Ula (Sarpa/Taksaka)
* Celeng (wraha)
* Garudha
* Kidhang
* Landhak
* Jaran (Kudha)
8. Dhudahan Pusaka
* Kreta Kencana
* Maneka warna gegaman (Gadha, keris, jemparing, lsp)
 
==Para Dhalang==
Panganggo anonim