Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

15 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
'''Kenya''' iku tegesé bisa:
*[[Rara]], lara, prawan utawa gadhisbocah wadon saka [[basa Sangskreta]] ''kanyā''
*Negara [[Kénya]] ing banawa [[Afrika]]