Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

27 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké it:Regione (geografia) (strong connection between (2) jv:Wilayah and it:Territorio)
 
[[id:Wilayah]]
[[it:Regione (geografia)]]
32.744

besutan