Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

180 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
fixing dead links
| date = [[7 August]] 2008
| url = http://www.france24.com/en/20080807-new-fighting-erupts-between-georgia-rebels-south-ossetia&navi=MONDE
| accessdate = 2008-08-10 |archiveurl=http://web.archive.org/web/20080813070338/http://www.france24.com/en/20080807-new-fighting-erupts-between-georgia-rebels-south-ossetia&navi=MONDE|archivedate=2008-08-13}}</ref> Tanggal [[8 Agustus]], [[Rusia]] sing ngréwangi separatis Ossetia Kidul, mbales kanthi ngirim tentara mlebu menyang Georgia, nggawa tank lan artileri menyang Tskhinvali. Miturut [[Presidhèn Rusia]] [[Dmitry Medvedev]], tujuan Rusia yakuwi kanggo nglindhungi pedunung Ossetia Kidul sing nduwé status warga negara Rusia. [[Presidhèn Georgia]] [[Mikheil Saakashvili]] nyatakaké negarané nglindhungi Georgia saka agrèsi Rusia lan tentara Rusia ngebom pedunung Georgia.<ref>{{cite news
| title = Georgian President Mikhail Saakashvili responds to Russian tanks rolling into his country
| publisher = [[CNN]]
554

besutan