Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

76 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎Uga pirsani sanèsipun: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|bs}} (5) using AWB (10903)
[[Kategori:100 Tokoh miturut Michael H. Hart]]
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
 
{{Link FA|bs}}
{{Link FA|el}}
{{Link FA|en}}
{{Link FA|ia}}
{{Link FA|sl}}
1.673

besutan