Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

35 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|es}} (2) using AWB (10903)
|'''[[Penduduk]]'''||12.064.101 (1)
|-
| - '''Kepadatan''' ||5.520/km²²
|-
|'''Distrik'''||1
[[Kategori:Prefektur Jepang]]
[[Kategori:Ibukutha negara]]
 
{{Link FA|es}}
{{Link FA|pt}}
1.673

besutan