Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

16 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎Uga delengen: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|id}} using AWB (10903)
[[Kategori:Gemeente ing Walanda]]
[[Kategori:Den Haag|*]]
 
{{Link FA|id}}
1.673

besutan