Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

24 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|eo}} using AWB (10903)
'''Antwerpen''' ([[basa Inggris]]: ''Antwerp'', [[basa Prancis]]: ''Anvers'') iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[Provinsi Antwerpen]] (lan ibukuthané), ing [[Flandria]], salah siji saka telu entitas pulitik ing [[Belgia]].
 
Nalika tanggal [[1 Januari]] [[2004]] Antwerpen duwé total pedunung 455.148 jiwa (222.395 lanang lan 232.753 wadon). Wilayah totalé 204,51 km²² kanthi [[kapadhetan pedunung]] 2.225,51 jiwa/km²².
 
{{GemeentenAntwerpen}}
{{Kutha Panyelenggara Olimpiade Mangsa Panas}}
 
{{Link FA|eo}}
1.673

besutan