Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
sithik
 
[[Kategori:Fisikawan Amerika Serikat|Oppenheimer, Robert]]
[[Kategori:IlmuwanÈlmuwan Yahudi|Oppenheimer]]
[[Kategori:Proyek Manhattan|Oppenheimer]]
[[Kategori:Yahudi-AmerikaAmérika]]