Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
footnotes=
}}
'''Krajaan Hasyimiyah Yordania''', biasané disebut '''Yordania''' ([[basa Arab]]: أردنّ, [[alih aksara]]: ''ʼUrdunn''), kuwi sawijining [[negaranagara]] ing [[Timur Tengah]] kang wewatesan karo [[Suriah]] ing sisih [[lor]], [[Arab Saudi]] ing [[wétan]] lan [[kidul]], [[Irak]] ing [[wétan]]-lor, sarta [[IsraelIsraél]] lan ''[[Gisik Kulon|Tepi Barat]]'' ing sisih kulon. Yordania nrima arus pangungsi [[Palestina]] jroning luwih saka [[telung dasawarsa]], andadèkaké minangka salah siji penampung pengungsi paling gedhé ing donya. Negara kang ora pati sugih bahan tambang iki ngimpor [[lenga patra]] saka negaranagara-negaranagara tanggané.
 
== Delengen uga ==
* [[Dhaptar negaranagara]]
 
== Pranala jaba ==
* {{en}} [http://www.nic.gov.jo/en/index.html Situs portal resmi]
* {{en}} [http://www.kingabdullah.jo/main.php?main_page=0&lang_hmka1=1 Situs resmi Raja Abdullah II]
 
{{geo-stub}}
 
{{Timur Tengah}}
 
[[Kategori:Yordania| ]]
 
 
{{geo-stub}}
62.839

besutan