Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
footnotes=
}}
'''Kasultanan Oman''' kuwi sawijining negaranagara ing [[Semenanjung Arab|Jazirah Arab]] bagéyan kidul-wétan, [[Asia]] bagéyan [[Asia Kidul-kulon|kidul-kulon]]. Oman wewatesan karo [[Uni Emirat Arab]] ing sisih kulon-lor, [[Arab Saudi]] ing sisih kulon, lan [[Yaman]] ing sisih kidul-kulon.
 
Watara 98,8% pedunung Oman nganut agama [[Islam]]. [[Sultané]] saiki yakuwi [[Qaboos bin Said Al Said]] sing nggulingaké [[bapak]]é dhéwé, [[Said bin Taimur]], sing kuwasa ing taun [[1932]] nganti [[23 Juli]] [[1970]]. Jembar wilayah Oman luwih kurang separo jembar Pulo [[Sumatra]].
 
== Delengen uga ==
* [[Daftar negaranagara]]
 
== Pranala njaba ==
 
{{Timur Tengah}}
{{timteng-stub}}
 
[[Kategori:Oman|*]]
 
 
{{timteng-stub}}
62.839

besutan