Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
'''Kenya''' iku tegesé bisa:
* [[Rara]], lara, prawan utawa bocah wadon saka [[basa Sangskreta]] ''kanyā''
* NegaraNagara [[Kénya]] ing kontinèn utawa bawana [[Afrika]]
* '''Rasi Kenya''' utawa [[Virgo]]
 
62.839

besutan