Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
'''Wektu Indonésia bagéyan Tengah''' utawa '''WITA''' (Waktu Indonesia Tengah), kuwiiku salah siji saka telung [[zona wektu]] sing dianggo ing [[Indonésia]]. Kaloro zona wektu liyané yakuwiyaiku [[Wektu Indonésia bagéyan Kulon (WIB)|WIB]] lan [[Wektu Indonésia bagéyan Wétan (WIT)|WIT]].
Kawasan sing migunakaké sistem WITA yakuwiyaiku [[Sulawesi]], [[Bali]], [[Nusa Tenggara]], [[Kalimantan Kidul]], [[Kalimantan Lor]] lan [[Kalimantan Wétan]].
 
WITA padha karo wektu [[UTC]]+8.
62.839

besutan