Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

11 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
→‎Pranala Jawi: yaiku -> ya iku, miturut Bausastra Jawa Balai Bahasa Yogyakarta, removed stub tag using AWB
[[Kategori:Semenanjung ing Éropah]]
[[Kategori:Geografi]]
 
 
{{Stub}}
17.997

besutan