Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: yaiku -> ya iku, miturut Bausastra Jawa Balai Bahasa Yogyakarta, replaced: yaiku → ya iku using AWB
'''Wewengkon''' iku sawijining dhaerah kang dikuwasani utawa dadi [[teritorial]] saka sawijining [[kadhaulatan]]. Ing jaman biyèn, sawijining wewengkon asring dikubengi déning wates-wates kondhisi fisik alam, upamané [[kali]], [[gunung]], utawa [[segara]]. Ewadéné sawisé mangsa [[kolonialisme]], wates-wates mau digawé déning nagara kang njajah daerah mau, lan sabanjuré kanthi anané [[nagara bangsa]], istilah kang luwih umum dipigunakaké yaikuya iku batas nasional.
 
==Delengen uga==
17.997

besutan