Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB
{{Brunei infobox}}
'''Brunei Darussalam''' iku sawijining nagara ing [[Asia Kidul-Wétan]]. Ibu kuthané yaikuya iku [[Bandar Seri Begawan]]. Nagara iki nduwé padunung kurang luwih 300.000 jiwa. lan jembaré ana ....
 
== Pranala jaba ==
17.997

besutan